Tietosuojakäytäntö

##ESITTELY JA YHTEYSTIEDOT

  1. Tässä yksityisyyskäytännössä Mr Green kertoo, kuinka voit varmistua, että henkilötietojasi käsitellään vastuullisesti ja vallitsevan tietosuojalain mukaisesti, kun olet Mr Greenin asiakas

  2. Tämä käytäntö on suunniteltu sinua varten, jotta ymmärrät mitä tietoja keräämme, miksi keräämme ja mitä tiedoilla tehdään kun käytät palveluitamme. Tämä on tärkeää; toivomme, että luet tämän käytännön huolellisesti.

  3. Mr Green Ltd on tiedonvälittäjä ja siksi vastuullinen niiden henkilötietojesi käsittelystä, jotka kerätään meidän toimestamme tai meidän puolestamme. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, olethan yhteydessä tietoturvavastaavaamme: dpo@evokegaming.com.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan liittää sinuun yksilönä. Me käsittelemme seuraavia henkilötietoja asiakassuhteen aikana:

• Nimi, osoite, yhteystiedot, syntymävuosi, sukupuoli ja asiakasnumero.

• Tositteet, jotka vahvistavat henkilöllisyytesi ja osoitteesi (esim. henkilöllisyystodistus (sisältäen henkilötunnuksen) tai samankaltainen, laskut).

• Kopio luottokortista (poislukien CVC-koodin) ja tiliotteen ja toisen henkilön luottokortin ja yhteystiedos, mikäli kyseisen henkilön luottokortti on liitetty pelitiliisi.

• Tapahtumahistoria (esim. sisäänkirjautumiset, pelaamistiheys, talletukset, bonukset, pelatut pelit, kampanjat ja palvelut joihin olet osallistunut - t.s. oletko vastaanottanut ja lukenut sähköpostin, tekstiviestin tai mainoksen ja toiminut sen pohjalta).

• Yhteydenotot asiakaspalveluun (sähköposti-, puhelin- ja/tai chat-keskustelut liittyen mihin tahansa asiaan, jonka olet ilmoittanut asiakaspalveluumme).

• Sosiaalisten verkostojen/median kautta kerätyt tiedot (edellyttäen että tilisi/profiilisi on avoin/julkinen, t.s. et ole määrittänyt asetuksia yksityiseksi)

• Tiedot käyttämästäsi laitteesta (esim. IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja mac-osoite)

• Evästeiden kautta kerätyt tiedot, lue lisää evästeistä ja siitä, mihin käytämme niitä, evästekäytännöstämme.

MIHIN TARKOITUKSIIN HENKILÖTIETOJASI KÄYTETÄÄN?

Käytämme yllä listattuja henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

·Asiakassuhteen hallitsemiseen ja hoitamiseen, t.s. peliemme ja palveluidemme tarjoamiseen sinulle.

· Tarjotaksemme erilaisia työkaluja, joiden avulla voit seurata ja hallita pelikäyttäytymistäsi, esim. asettaa talletus- ja tappiorajoituksia. Tarkistamme myös pelitilien jäädytysrekisteristä (jos tarpeen) oletko jäädyttänyt pelitilisi.

·Suorittaaksemme toimia, jotka kuuluvat olennaisesti peliemme ja palveluidemme käyttöön, esim. asiakaspalvelutoiminnon tarjoaminen sisältäen avunannon ja asiakaspalvelun kanssa keskusteltujen asioiden seurannan.

·Suorittaaksemme “tunne asiakkaasi” -tutkimuksia (esim. henkilöllisyyden, iän, osoitteen vahvistaminen sekä sen tarkistaminen, oletko poliittisesti esillä oleva henkilö) ja muita tutkimuksia asiakassuhteen aikana (esim. jos yhteenlasketut kotiutuksesi ylittävät tietyn summan) estääksemme ja vähentääksemme petoksia ja noudattaaksemme rahanpesun vastaisia lakeja ja sovellettavia lisenssivaatimuksia (esim. tarkistamalla varojen lähteen, luomalla raportteja epäilyttävästä toiminnasta ja paljastamalla kyseiseset raportit asianmukaisille valvoville viranomaisille).

· Lähettääksemme sinulle markkinointimateriaalia, esim. tietoa uusista palveluista ja kampanjoista, joiden uskomme olevan sinua kiinnostavia perustuen siihen, mihin kampanjoihin ja palveluihin olet aiemmin osallistunut (esim. oletko vastaanottanut ja lukenut sähköpostin, tekstiviesti tai mainoksen ja toiminut sen pohjalta).

·Kustomoidaksemme markkinointimateriaaleja ja kokemustasi verkkosivuilla, esim. suosittelemalla oleellisia pelejä/palveluita ja esittelemällä sinulle kohdistettuja bonustarjouksia ja vastaavia. Tämänkaltainen kustomointi perustuu pelihistoriaasi ja kampanjoihin ja palveluihin, joihin olet osallistunut (esim. oletko vastaanottanut ja lukenut sähköpostin, tekstiviesti tai mainoksen ja toiminut sen pohjalta).

· Suorittaaksemme tilastollisia analayyseja palveluidemme ja peliemme parantamiseksi ja kehittämiseksi, ja uusien ja jännittävien toimintojen kehittämiseksi. Kun tämän kaltaista analyysia suoritetaan, tulemme pääsääntöisesti käyttämään tietoja kokonaismääräisessä muodossa.

·Tarjotaksemme sinulle tukea ja palvelua, jos sinulla on ksyyttävää palveluidemme käyttöön liittyen.

KÄSITTELYN LAILLINEN PERUSTA

  1. Suurin osa asiakassuhteen hallitsemiseksi ja hoitamiseksi suoritetusta käsittelystä on tarpeellista, jotta voisimme täyttää kanssasi tekemänne sopimuksen ehdot, t.s. käyttöehdoissa määritellyt ehdot.

  2. Käsittelemme tietojasi myös jos mikä tahansa lisenssi tai lainsäädäntö, jonka alaisena toimimme, niin vaatii, esim. rahanpesun vastaiset (AML) lait, jotka vaativat meitä suorittamaan tiettyjä prosesseja varstaaksemme, ettemme edistä rahanpesua.

  3. Kun toimitamme sinulla markkinointimateriaalia ja suoritamme tilastollista analyysia, käsittely perustuu etujen tasapainoon, mikä tarkoittaa sitä, että meillä tulee olla pätevä syy käsitellä tietoja (esim. kaupallinen syy oleellisen markkinoinnin tarjoamiseksi) ja että teemme sen tavalla, joka ei häiritse yksityisyyttäsi. Olemme tehneet arviomme ottaen huomioon olemassaolevan asiakassuhteemme sekä sen, että käsittelemme vain rajattua määrää tietoja kustomoidessamme tarjouksia ja markkinointitoiminpiteitä (esim. ikä, pelaamistiheys, verkkosivun käyttö ja maksuhistoria).

  4. Jos meidän on tarpeen suorittaa sellasita tietojenkäsittelyä, johon vaaditaan suostumustasi, pyydämme suostumuksesi kyseisen käsittelytoiminnon yhteydessä (esim. jos päätät käyttää Green Gaming -palveluamme, ennakoivaa työkalua).

KENELLE ANNAMME PÄÄSYN HENKILÖTIETOIHISI?

  1. Tietosi voidaan jakaa Mr Green -konsernissa peliemme ja palveluidemme kehittämis- ja parantamistarkoitukseen. Tietosi voidaan myös julkaista ulkoisille toimijoille, jotka tarjoavat palveluita Mr Green -konsernille, esim. lähituki tai muut IT-palvelut ja pelintarjoajat. Teitosi saatetaan myös jakaa kolmansille osapuolille tutkimuksissa avustamiseksi (esim. rahanpesun vastaiset tutkimukset) petosten tai muiden turvallisuusongelmien tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi tai estämiseksi. Saatamme jakaa tiedot viranomaisille, mikäli laki, säädökset tai hallinnolliset päätökset tätä vaativat.

  2. Mikäli jaamme tietoja EU/EEA alueen ulkopuolisille toimijoille, varmistamme, että asianmukaiset turvatoimet on suoritettu ja huomioon on otettu esim. Euroopan komission standardienmukaiset lausekkeet tiedonsiirrosta (saatavilla Euroopan komission internetsivuilta) meidän sopimuksissamme muiden osapuolten kanssa koskien henkilötietoihin pääsyä.

KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJASI SÄILYTETÄÄN?

Pelilisenssin vaatimusten vuoksi, suurin osa tiedoistasi säilytetään niin kauan kuin olet Mr Greenin asiakas. Jos haluat sulkea pelitilisi, kaikki tiedot (kuten se, mihin segmenttiin kuulut tai muu markkinointitarkoituksiin tuotettu tieto) poistetaan ellei laki tai lisenssimme vaatimukset vaadi meitä säilyttämään tietoja. Tässä tapauksessa kyseiset tiedot säilytetään niin kauan kuin laissa ja/tai lisenssimme vaatimuksissa vaaditaan (esim. Maltan lisenssissämme tiedot vaaditaan säilyttämään 5 vuotta asiakassuhteen päättymisen jälkeen).

OIKEUTESI SOVELLETTAVASSA TIETOTURVALAINSÄÄDÄNNÖSSÄ

  1. Viitaten sovellettavaan tietoturvalainsäädäntöön, olet oikeutettu seuraaviin toimenpiteisiin liittyen henkilötietojesi käsittelyyn:

• Oikeus saada pääsy, ts. saada tieto siitä, mitä tietoja käsittelemme sinusta ja kopion niistä henkilötiedoista, joita käsittelemme.

• Oikeus korjata, ts. oikeus väärien tietojen korjaamiseen.

• Oikeus tietojen poistamiseen, ts. tietosi poistetaan.

• Oikeus rajoittaa käsittelyä, ts. oikeus vaatia, että tietojen käsittelyä rajoitetaan, esim. mikäli kyseenalaistat käsittelemiemme henkilötietojesi oikeellisuuden.

• Oikeus tietojen siirrettävyyteen, ts. oikeus vaatia, että henkilötietosi siirretään toiseen yritykseen yrityksestämme.

• Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

• Oikeus vetää takaisin suostumuksesi, takaisinveto ei kuitenkaan vaikuta ennen takaisinvetoa suoritetun käsittelyn laillisuuteen

• Oikeus rekisteröidä valitus valvovan viranomaisen kanssa, mikäli olet sitä mieltä, etteivät prosessimme täytä sovellettavaa tietoturvalainsäädäntöä.

  1. Jotkin näistä yläpuolella listatuista oikeuksista ovat käytössä vain tietyissä tilanteissa (kuten pyyntö tulla unohdetuksi, jota emme välttämättä voi täyttää, koska meidän tulee säilyttää tiettyjä henkilötietoja (esim. maksuhistoria) lisenssivaatimuksissa määriteltyjen säilytysaikojen vuoksi). Siinä tapauksessa, että haluat käyttää mitä tahansa oikeuksistasi, otathan meihin yhteyttä yläpuolella olevien yhteystietojen kautta.

MUUTOKSET YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖÖN

Tätä käytäntöä tullaan päivittämään aika ajoin. Löydät aina uusimman version tästä käytännöstä nettisivuiltamme. Jos teemme merkittäviä muutoksia käytäntöihin, ilmoitamme sinulle muutoksista joko sähköpostitse ja/tai lisäämällä tiedon muutoksista nettisivuillemme ennen kuin muutokset astuvat voimaan.

Käytämme evästeitä ja IP-osoitettasi parantaaksemme käyttökokemustasi sivuillamme.